Jooga 

Liikkuvuus ja kehonhuolto 

Halu­aisitko rauhoit­taa mieltä, paran­taa liikku­vu­ut­ta, tas­apain­oa, kehon­hallintaa ja kokon­ais­val­taista hyv­in­voin­tia rauhal­lises­sa, lem­peässä ympäristössä? 

Joogaa  sun­nun­taisin klo 18.00–19.00

Oletko etsimässä tapaa rentoutua, vahvis­taa kehoasi ja löytää sisäistä rauhaa? Joogakurssimme on help­po tapa tutus­tua joogaan. Tämä sopii aloit­telijoille, mut­ta myös  koke­neem­mat ovat ter­ve­tullei­ta liikku­maan näille tunneille. 

Kurssil­la lähdemme liik­keelle joogan alkeista. Käymme läpi perusasen­to­ja (asanoi­ta) ja rentou­tushar­joituk­sia askel askeleelta, joten sin­un ei tarvitse huole­htia siitä, jos et ole aiem­min kokeil­lut joogaa. Opas­tamme sin­ua lem­peästi, jot­ta löy­dät oman ryt­misi ja tapasi harjoitella.

Tun­nit etenevät niin, että pääset syven­tämään osaamis­tasi tur­val­lises­sa ympäristössä. Jokainen tun­ti tuo mukanaan myös uusia oppe­ja ja mah­dol­lisu­u­den kehit­tää sekä kehon että mie­len tas­apain­oa. Pain­o­tamme har­joit­telus­sa läs­näoloa, itse­myötä­tun­toa ja kehon kuun­telemista – kaik­ki ete­nee omas­sa tahdissa.

Tule mukaan ja koe, miten jooga sopii sin­ulle – oli­pa tavoit­teesi sit­ten parem­pi liikku­vu­us, mie­len rauhoit­ta­mi­nen tai ener­gian lisääminen. 

Mukaan et tarvitse muu­ta kuin muka­vat vaat­teet ja avoin­ta mieltä. Ilmoit­taudu mukaan ja anna joogam­a­ton joh­dat­taa sin­ut kohti parem­paa hyvinvointia.

Nähdään joogam­a­tol­la!

Ilmoit­tau­tua voit tästä linkistä! 

Lähetämme sähkö­pos­titse lisäti­etoa kaikille ilmoit­tau­tuneille ennen ensim­mäisiä tunteja.

 

 

Liikku­vu­ut­ta  ja kehon­huoltoa keskivi­ikkoisin klo 19.00 — 19.45

Näil­lä tun­neil­la keski­tymme liikku­vu­u­den kehittämiseen. 

Tun­nit aut­ta­vat myös rauhoit­ta­maan kehoa ja mieltä.

Tun­neil­la keski­tymme monipuolisi­in liikkeisi­in, jot­ka aut­ta­vat avaa­maan lihak­sia ja niveliä lem­peästi mut­ta tehokkaasti. Opas­tamme sin­ua selkeil­lä ohjeil­la ja varmis­tamme, että liik­keet tehdään tur­val­lis­es­ti ja oikein. Liikku­vu­ushar­joit­telu aut­taa paran­ta­maan suori­tuskykyä myös muis­sa liikun­ta­la­jeis­sa. Suosit­telemme kokeilemaan!

Ilmoit­tau­tu­mi­nen syksyn liikku­vu­us­tun­neille tästä linkistä!

 

Jär­jestämme myös yksi­ty­is­tun­te­ja, ole yhteydessä!

  

Yksi­ty­is­tun­nit  — ole rohkeasti yhteydessä! 

Voimme ohja­ta ryh­miä tilois­samme, mut­ta  olemme valmi­it myös liikku­maan Turun alueella. 

Kaik­ki tun­timme sopi­vat  työy­hteisölle, kaveri­porukalle, treeniryh­mälle tai vaik­ka koko urheiluseu­ralle har­joit­telun tueksi